Aanmelden cliënten

Aanmelden

Aanmelden voor behandeling kan alleen als u een verwijzing heeft voor SGGZ van de huisarts of een BIG geregistreerde behandelaar. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar de behandelaar bij wie u in behandeling wilt. Wij verzoeken u in verband met privacy dringend geen persoonlijke informatie in deze mail op te nemen, enkel kort uw vraag en telefoonnummer. Nadat uw mail is ontvangen volgt er een telefonische afspraak met deze behandelaar. In dit telefonisch gesprek wordt informatie gegeven over de praktijk en we bespreken we uw vraag met u horen om in te schatten of wij u goed kunnen helpen. Wanneer de behandelaar en u denken dat behandeling passend is, wordt de geschatte wachttijd genoemd en wordt u op de wachtlijst geplaatst. U krijgt een uitnodiging voor intake zodra er ruimte is bij de behandelaar.

Kijkt u voor aanmelding bij  ‘Wachttijden‘ om teleurstelling of vertraging te voorkomen. Er is vrijwel altijd sprake van een wachttijd, soms is de wachtlijst zelfs gesloten en nemen wij geen nieuwe cliënten aan. Onderstaand vindt u de gegevens van elke behandelaar. Het is raadzaam de wachttijden voor intake en behandeling bij Eleonore, Carolijne of Rogier na te gaan voordat u zich aanmeldt. Kijk daarvoor bij ‘wachttijden’. Onze vrijgevestigde collega’s psychotherapeuten kunt u vinden op de website van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen: https://www.lvvp.info/voor-clienten .

Tevens kunt u kijken op de website www.kiezenindeggz.nl voor andere psychologen, psychiaters of instellingen.

Eleonore Bak

Praktijk Eleonore Bak

Bezoekadres

Mgr Leijtenstraat 86, Breda
(in Huisartspraktijk)

Postadres

Mgr Leijtenstraat 86, 4817 JC Breda

Bereikbaarheid

e.bak@psybreda.com
06-26914115

Werkdagen

Maandag, dinsdag en op donderdag

Carolijne Klunne

Praktijk Klunne

Bezoekadres

Barnsteenstraat 25, Breda
(in Tandartspraktijk) 

Postadres

Barnsteenstraat 25, 4817 HR Breda

Bereikbaarheid

c.klunne@psybreda.com
06 – 42004281

Werkdagen

Maandag, dinsdag en donderdag

Rogier Poels

Psychotherapiepraktijk Poels

Bezoekadres 

Vredenburchstede 2, Breda


Postadres

Vredenburchstede 2, 4811 PR Breda

Bereikbaarheid

r.poels@psybreda.com
06-47303337

Werkdagen

Maandag tot en met vrijdag

Wij zijn telefonisch lastig te bereiken omdat wij tijdens de behandelsessies de telefoon niet opnemen. We adviseren daarom zo veel mogelijk om per mail contact op te nemen voor het maken van een telefonische afspraak. Stuur in de mail geen persoonlijke informatie i.v.m. uw privacy, dit kan aan bod komen in het telefonisch contact.

Tarieven en vergoedingen
Lees meer
Wachten en Crisis
Lees meer
Privacy en Klachten
Lees meer
Leestips en Links
Lees meer
Over ons
PsyBreda, een praktijkgroep voor psychotherapie, van Eleonore Bak, Carolijne Klunne en Rogier Poels, gericht op gespecialiseerde GGZ (SGGZ).