De praktijkgroep

Welkom bij PsyBreda, een praktijkgroep voor psychotherapie, van Eleonore Bak, Carolijne Klunne en Rogier Poels, gericht op gespecialiseerde GGZ (SGGZ). Wij zijn drie zelfstandig gevestigde psychotherapeuten en vinden elkaar in de passie voor ons vak.

Wij hebben ieder ons eigen cliëntenbestand en een eigen wachtlijst. Wij werken intensief samen op het gebied van diagnostiek en behandeling, intervisie, waarneming en praktijkvoering.

Voor wie

In onze praktijk bieden wij psychotherapie voor volwassenen (>18 jr) binnen de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGZ). Veel voorkomende klachten waarmee mensen zich bij ons aanmelden zijn angst, trauma, spanning, slaapproblemen, eetproblemen, somberheid, relationele problemen, problemen op het werk, seksuele problemen, persoonlijkheidsproblematiek of een combinatie van deze klachten, al dan niet in combinatie met (een vermoeden van) hoogbegaafdheid.

Samenwerking

Wij werken samen met andere vrijgevestigde psychotherapeuten in de regio. Dit voor inhoudelijk overleg (intervisie) om onze eigen professionaliteit te bevorderen. Daarnaast kunnen we naar elkaar verwijzen indien nodig of nemen we voor elkaar waar tijdens vakanties en afwezigheid. Tevens zijn we aangesloten bij een multidisciplinaire samenwerkingsverband met een psychiater, huisartsen, eerstelijnspsychologen, kinder- en jeugdpsychotherapeuten en een POH-GGZ. Dit zorgt voor een brede expertise en korte lijnen dat de behandeling ten goede komt. Tot slot werken we samen met vaktherapeuten zoals drama en muziek, mindfulness trainster, haptonomie wanneer dit het effect van de behandeling kan verdiepen en bespoedigen.

We werken samen met:

Machteld Muller en Linda Stoutjesdijk van Psychologenpraktijk Breda,
Ellen Rutten, vrijgevestigd psychiater www.ellenruttenpsychiater.nl
Monessa Westbroek, Eric Peters en Cora van Dijk van Praktijk 076 Kinder en jeugd psychotherapie
Julia Engelbrecht, vaktherapeute bij www.vaktherapiebreda.nl

Tarieven en vergoedingen
Lees meer
Wachten en Crisis
Lees meer
Privacy en Klachten
Lees meer
Leestips en Links
Lees meer
Over ons
PsyBreda, een praktijkgroep voor psychotherapie, van Eleonore Bak, Carolijne Klunne en Rogier Poels, gericht op gespecialiseerde GGZ (SGGZ).