Informatie verwijzers

Informatie verwijzers

Van belang is dat u weet dat wij drie afzonderlijke praktijken zijn met ieder een eigen wachtlijst: Praktijk Eleonore Bak, Praktijk Klunne en Praktijk Poels. Uw cliënt of patiënt komt op de wachtlijst en/of in behandeling bij de psychotherapeut, en dus in de praktijk, van degene met wie de afspraken zijn gemaakt. In de praktijkorganisatie, intervisie en waarneming werken wij met elkaar samen. Indien u overweegt om een cliënt of patiënt naar een van ons te verwijzen, let dan op het volgende:

Wachttijden
De wachttijden worden op deze website per behandelaar zo goed mogelijk up-to-date gehouden. De wachttijden kunnen door het jaar heen verschillen. Het is dan ook verstandig deze voorafgaand aan de verwijzing te bekijken om teleurstelling te voorkomen.

Verwijsbrief
Er is altijd een verwijzing door de huisarts nodig waarin (het vermoeden van) een diagnose is opgenomen en dat de verwijzing geldt voor SGGZ. Deze neemt de cliënt mee naar het eerste gesprek. Het is altijd mogelijk om van te voren telefonisch te overleggen als u vragen heeft bij de problematiek of behandelmogelijkheden. We ‘kijken’ graag mee. Bij voorkeur stuurt u dan een email naar een van ons en wordt u teruggebeld. Telefonisch zijn we minder goed bereikbaar vanwege het feit dat we vaak met cliënten in gesprek zijn. Mocht uw cliënt zich bij een van ons aanmelden en er is sprake van een wachttijd, dan bespreken wij met uw cliënt hoe de wachttijd het beste wordt doorgekomen en of daar hulp bij nodig is. Is sommige gevallen is het verstandig als u overbrugging biedt tot aan de start van de intake en behandeling. In dat geval kan hierover nader worden overlegd.

Tarieven en vergoedingen
Lees meer
Wachten en Crisis
Lees meer
Privacy en Klachten
Lees meer
Leestips en Links
Lees meer
Over ons
PsyBreda, een praktijkgroep voor psychotherapie, van Eleonore Bak, Carolijne Klunne en Rogier Poels, gericht op gespecialiseerde GGZ (SGGZ).