Wachttijden

Wachttijden

De genoemde wachttijd is altijd een schatting. De wachttijd wordt via deze website zo goed mogelijk up-to-date gehouden. Wanneer de wachttijd erg lang wordt sluiten wij de wachtlijst tot dat er weer meer ruimte komt. U kunt zich dan niet aanmelden. In sommige gevallen is het zo dat vanwege het gestelde budget door de zorgverzekeraar er in principe geen cliënten meer aangenomen kunnen worden dit kalenderjaar. Indien dit speelt voor een van de behandelaren staat dat vermeld. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling, maar u kunt ook onze suggesties lezen onder het kopje ‘hoe om te gaan met wachttijd’. Uw zorgverzekeraar kan u in sommige gevallen ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). In onze praktijk is er is geen verschil in aanmeld- of behandelwachttijd voor verschillende diagnosegroepen. Zie voor de gang van zaken rondom aanmelding voor intake en behandeling ‘Aanmelding cliënten’ van deze website. 
Op deze website wordt de wachttijd zo goed mogelijk up-to-date gehouden.

Wachttijd bij
Eleonore Bak

De wachtlijst voor intake en individuele psychotherapie is   gesloten.  Zodra er weer mogelijkheid voor aanmelding is wordt dat hier aangegeven.

Informatie over contracten met zorgverzekeraars voor 2023 vindt u onderaan de pagina, 'tarieven en vergoedingen'. Voor meer informatie: http://www.psybreda.com/vergoeding-eigen-bijdrage-en-tarief/

Laatst bijgewerkt 16-05-2023

Wachttijd bij
Carolijne Klunne

De wachtlijst voor intake en behandeling bij Carolijne Klunne is momenteel gesloten. Wanneer aanmelding voor behandeling weer mogelijk is, wordt dat hier vermeld.

Met alle verzekeraars is een contract afgesloten voor 2023.

Zie 'tarieven en vergoedingen' voor verdere informatie.

Laatst bijgewerkt 16-05-2023

Wachttijd bij
Rogier Poels

De wachtlijst voor intake en behandeling is vanwege de vele aanmeldingen momenteel gesloten. Ik richt mij vooral op de behandeling van psychische problemen bij cliënten waarbij (een vermoeden van) hoogbegaafdheid speelt of waarbij er sprake is van een specifieke ISTDP-verwijzing

Ik heb geen contract met CZ afgesloten voor 2023. Met alle andere zorgverzekeraars is wel een contract afgesloten. Voor meer informatie zie “tarieven en vergoedingen”.

Laatst bijgewerkt 16-05-2023

Tarieven en vergoedingen
Lees meer
Wachten en Crisis
Lees meer
Privacy en Klachten
Lees meer
Leestips en Links
Lees meer
Over ons
PsyBreda, een praktijkgroep voor psychotherapie, van Eleonore Bak, Carolijne Klunne en Rogier Poels, gericht op gespecialiseerde GGZ (SGGZ).